FAQ

Wonen jullie in Italië?

 • Ja, wij (Robert en Karin Kreuze) wonen sinds 2004 in Umbrië / Italië en wij wonen in Villa Palladio. Località (Via) Gosparini 23 te Lisciano Niccone Umbrië

Wanneer krijg ik mijn reserverings-bevestiging?

 • Wanneer u via de website een reservering maakt ontvangt u binnen enkele minuten een ontvangstbevestiging per e-mail. Na het verwerken van uw reservering ontvangt u binnen 24 uur de bevestiging per mail.

Hoe kan ik een optie plaatsen?

 • Wanneer u nog niet definitief wilt boeken maar eerst uw verlof moet regelen of nog wilt overleggen met familie of vrienden, dan kunt u een optie nemen op de accommodatie voor een nader te bepalen periode. Afhankelijk van de aankomstdatum en tijdstip van de optie stellen wij voor u een aantal optiedagen vast. U mag ons uiteraard ook altijd even bellen.

Wanneer en op welke manier moet ik betalen?

 • Na ontvangst van de bevestiging dient u een aanbetaling te doen van 20%. Het restbedrag dient uiterlijk 30 dagen voor aankomst binnen te zijn. In de bevestiging vindt u de bankgegevens waar u het bedrag op kunt overmaken.
  Bij aankomst binnen 30 dagen, dient u het volledige bedrag in één keer te voldoen.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

 • Bij een annulering uwerzijds worden de volgende kosten in rekening gebracht:
  50% van de totale reissom, bij annulering 60 of meer dagen voorafgaand aan de aankomstdatum.
  100% van de totale reissom, bij annuleren minder dan 60 dagen voor de aankomstdatum.
  Indien u het risico van annuleren niet wil dragen kunt u hier uiteraard zelf een annuleringsverzekering afsluiten bij een verzekeringsmaatschappij.

 Krijg ik een bevestiging als mijn betaling is ontvangen?

 • Zodra wij uw betaling hebben ontvangen , ontvangt u van ons per mail een bevestiging. Let op buitenlandse betalingen duren bij de bank altijd 3 werkdagen eer de betaling verwerkt is.

Zijn er bed- en handlinnen aanwezig in mijn geboekte accommodatie?

 • Deze zijn bij alle accommodaties standaard aanwezig. Strandlaken voor bij het zwembad zijn niet aanwezig. U kunt deze informatie terug vinden op onze website bij de accommodatie onder faciliteiten.

Worden wij door jullie persoonlijk ontvangen bij aankomst op ons vakantieadres?

 • Bij Villa Palladio en Villa Sopra wordt u door ons persoonlijk ontvangen, omdat dit onze eigen accommodaties zijn. Bij alle andere accommodaties wordt u ontvangen door de eigenaar van de accommodatie. Mochten er problemen zijn, zijn wij altijd stand-by. Wij wonen in de buurt en zijn binnen ca. 1/2 uur op locatie.

Hebben jullie van Bella Umbria de accommodaties zelf bezocht?

 • Alle vakantiehuizen hebben we zelf bezocht en beoordeeld. Er is een groot aanbod waar Bella Umbria voor u een goede keuze uit maakt, niet alles in Umbrië en of Toscane is tenslotte mooi. Verder hebben we regelmatig goed contact met de accommodatie-eigenaar en worden op de hoogte gehouden van eventuele wijzigingen.

Waar beoordelen jullie de vakantiehuizen op?

 • We gaan in eerste instantie uit van ons eigen motto “we verhuren alleen villa’s, vakantiehuizen en appartementen waar we zelf ook op vakantie zouden gaan”
 • Bereikbaarheid; soms zijn de accommodaties heel mooi maar heel slecht bereikbaar.
 • Rust; wij weten dat u niet uw welverdiende vakantie wil vieren in de nabijheid van de snelweg, spoorlijn, hondenkennel, houtzagerij etc. etc.
 • Verzorging; de accommodatie moet schoon en proper zijn, voor ons géén discussie!
 • Prijs; de prijs zal in overeenstemming moeten zijn met hetgeen u verwacht.

Als we naar het ziekenhuis of iets dergelijks moeten, helpen jullie ons dan?

 • Jazeker, wij spreken de Italiaanse taal en weten hier goed de weg bij ziekenhuis, politie etc.

Waarom zijn jullie niet aangesloten bij SGR of ANVR?

 • Doordat wij gevestigd zijn in Italië kunnen we ons helaas niet bij de SGR of ANVR aansluiten. Dat vinden we jammer, mensen vragen er wel eens om.
  Let natuurlijk wel dat een soortgelijke organisatie niet garant staat voor een onbezorgde vakantie, ze hebben alleen gecheckt of de organisaties betrouwbaar zijn en dat kan natuurlijk al een hele geruststelling zijn. Indien u op ons Googled komt alles naar boven van wie we zijn wat we doen en wat we in het verleden gedaan hebben. Zo zult u zien dat wij van onbesproken gedrag zijn en ons succes alleen maar hebben behaald door eerlijk, betrouwbaar en servicegericht te handelen.

 Nog meer vragen?

Mocht u nog meer vragen hebben, stel ze gerust via onze contactpagina, of bel ons direct op 0039-3341313927