Over Robert & Karin

Wij zijn Karin (1970), Max (2003) en Robert Kreuze (1966).

Wij zijn geboren en getogen in Limburg en hebben onze roots langs de Maas op het smalste gedeelte van Limburg in de gemeenten Stein en Sittard-Geleen.
In 2004 zijn we naar Italië verhuisd, onze zoon Max was toen 9 maanden. Max is hier in Umbrië opgegroeid, gaat naar school in Cortona, waar hij de richting toerisme volgt. Sinds 2017 hebben we een huisvriend Tommy, een Springer Spaniel.

Nederlanders in UmbrieMax en Tommy    

 

Ons werk in Nederland

Ruim 14 jaar lang hebben we een eigen bedrijf gehad, Kreuze Telecom b.v. (zie www.kreuze.nl).
Dit bedrijf hebben we vanuit het niets opgebouwd tot een van de professioneelste telecombedrijven van Zuid Nederland met 50 vaste medewerkers in dienst.

In oktober van 2004 hebben we ons bedrijf verkocht en hebben we het drukke en hectische zakenleven ingeruild voor een rustig en relax bestaan in Italië / Umbrië, oftewel “het roer om”….
Het leek ons nu eenmaal fantastisch om onze gasten een onvergetelijk mooi en een goed georganiseerd vakantieverblijf aan te bieden waar het aan niets ontbreekt in een van de mooiste streken van Italië.

Robert Kreuze voorheen eigenaar Kreuze Telecom     Kreuze Telecom

Waarom Italië en met name Umbrië ?

Na ruim 20 jaar op vakantie te zijn geweest in het huis van de ouders van Robert vonden we de tijd rijp om zelf op zoek te gaan naar een bouwperceel of een huis in dit wonderbaarlijk mooie Umbrië waar de zomers lang en warm zijn en waar in bepaalde gebieden de tijd lijkt werkelijk te hebben stil gestaan.
We wonen nu in Lisciano Niccone, vlakbij het beter bekende dorp Tuoro Sul Trasimeno.

Villa Palladio

In het jaar 2002 deed zich de gelegenheid voor om een bouwperceel te kopen tegenover het vakantiehuis van mijn ouders met een reeds op papier ontwikkeld bouwplan. We hebben het bouwplan nog eens goed onder de loep genomen en diverse aanpassingen laten doen, zodat dit project op ons lijf geschreven is.
In augustus 2005 zijn we met de bouw gestart, en sinds mei 2007 is de bouw voltooid

De naam is “Villa Palladio”, een villa met zwembad en 3 mooie en gezellige appartementen, met uitzicht over het meer van Trasimeno / Lago di Trasimeno.
Voor meer informatie zie Villa Palladio

Villa Palladio in aanbouw     Robert Kreuze eigenaar Bella Umbria

Villa Sopra

Deze villa hebben we in oktober 2004 aangekocht en ten tijde van de bouw van Villa Palladio, hebben wij hier zelf met veel plezier gewoond.

Door de jaren heen zijn er diverse aanpassingen gedaan zowel binnen als buiten om er een ideaal vakantie verblijf van te maken.
Momenteel kan deze prachtige villa gehuurd worden als privé-villa voor maximaal 10 personen of als 3 aparte appartementen voor 2, 4 of 6 personen.
Voor meer informatie Villa Sopra

Villa Sopra vakantiewoning in Umbrie     Vakantiehuis met zwembad Toscane